Prezentare Atelier Folii Auto Omologate RAR

Prezentare Atelier Folii Auto Omologate RAR
Garajul are o pardoseală modulară în nuanțe predominante de roșu și negru. Pardoseala este formată din plăci interconectabile, dispuse în modele geometrice, alternând între roșu aprins și negru profund. Această combinație de culori vibrante conferă spațiului un aspect modern și dinamic.

Roșul intens aduce un element de energie și vitalitate, oferind o notă de contrast puternică în comparație cu negrul profund. Pardoseala modulară adaugă un plus de funcționalitate și estetică, permitând o ușoară reconfigurare a spațiului în funcție de nevoi.Atelierul pentru foliat  este amenajat cu o pardoseală modulară în tonuri predominante de negru și roșu. 

Negru este ales adesea pentru podelele atelierelor de folie rar pentru că oferă un fundal neutral care pune în evidență culorile și detaliile obiectelor lucrate. Culoarea roșie, în acest context,este  folosită pentru a marca zonele de lucru.

Această combinație de culori, negru și roșu, poate contribui la o atmosferă profesionistă și energică în atelierul de folie rar, creând un contrast plăcut și oferind o notă de stil în același timp.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!