Pardoseala modulara by BTeam Tuning

Pardoseala modulara by BTeam Tuning
Vă prezentăm culorile alese de clientul nostru. 
Îi mulțumim pe această cale și ii dorim mult succes cu noul aranjament. 🤝 

Pardoseala modulară pentru ateliere de detailing oferă numeroase avantaje și este o investiție excelentă pentru proprietarii de ateliere auto care doresc să își îmbunătățească spațiul de lucru și să ofere un mediu profesional și funcțional atât pentru angajați, cât și pentru clienți.Pardoseala modulară pentru ateliere de detailing este o opțiune populară în industria de detaliere auto. Această pardoseală este concepută special pentru a îmbunătăți funcționalitatea și aspectul atelierelor de detailing. Iată o descriere a caracteristicilor și beneficiilor sale. Material rezistent: Pardoseala modulară este fabricată din materiale rezistente, cum ar fi PVC (policlorură de vinil) sau polipropilenă, care rezistă la uzură, abraziune, substanțe chimice și uleiuri. Aceasta asigură o durabilitate îndelungată, ceea ce este important într-un mediu de lucru intens.

 Instalare ușoară: Este concepută să fie ușor de instalat, fără a necesita lipire sau fixare permanentă. Modulele se pot îmbina între ele prin sisteme de încuietori, astfel încât pot fi montate și demontate rapid, permițând o flexibilitate în ajustarea aspectului și configurării pardoselii.


 

 Protecție pentru podea: Pardoseala modulară oferă o protecție suplimentară podelei existente a atelierului împotriva zgârieturilor, petelor și deteriorărilor cauzate de scurgeri de lichide sau produse chimice. Acest aspect este esențial pentru menținerea curățeniei și aspectului atelierului.

 Rezistență la alunecare: Suprafața texturată sau antiderapantă a pardoselii modulare oferă un grad ridicat de aderență, reducând riscul de alunecare și accidente în timpul manipulării vehiculelor sau a echipamentelor grele. 

Aspect profesional: Pardoseala modulară pentru ateliere de detailing are un aspect curat și profesionist, ceea ce contribuie la crearea unei impresii pozitive asupra clienților și a vizitatorilor.

Ușor de întreținut: Este ușor de curățat și de întreținut. În general, aceasta poate fi curățată cu apă și săpun sau cu soluții de curățare blânde, permițând păstrarea unui mediu de lucru igienic și ordonat.
 Personalizare: Există o varietate de culori și modele disponibile pentru a alege, permițându-vă să personalizați atelierul în funcție de preferințele dvs. și de imaginea mărcii.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!